Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Юрданова Ілона Георгіївна

Терапевт
Юрданова Ілона Георгіївна - лікар-терапевт клініки Ineo.
Основна роль лікаря-терапевта полягає у діагностуванні та лікуванні загальних медичних станів, таких як гостра та хронічна хвороби, інфекційні захворювання, системні захворювання та інші. Лікар-терапевт проводить фізичний огляд пацієнта, збирає медичну історію, здійснює діагностичні процедури, призначає лабораторні дослідження та інші необхідні процедури.
Лікар-терапевт також відіграє важливу роль у попередженні захворювань та збереженні загального здоров'я. Надає рекомендації щодо здорового способу життя, вакцинацій, контролю за хронічними захворюваннями та здійснює профілактичні медичні огляди.

Біографія лікаря-терапевта клініки Інео в Одесі:
у 1994 році закінчила Одеське медичне училище №62 з червоним дипломом і вступила на медичний факультет Одеського державного медичного університету, де навчалася з 1994 по 2000 рік.
2001 рік - інтернатура за спеціальністю "Терапія" на базі ГБЛ №7 та на клінічній базі кафедри терапії і сімейної медицини ОДМУ. Отримала спеціальність - Терапевт.
2003 рік - навчання в Південноукраїнському державному педагогічному університеті імені К.Д.Ушинського на факультеті післядипломної освіти за спеціальністю "Психологія".
2002 рік - курси стажування і інформації "Нефрологія" на базі Одеської обласної клінічної лікарні.
2002 рік - первинна спеціалізація "Ультразвукова діагностика" на базі факультету післядипломної підготовки, кафедрі Морської медицини та професійних захворювань ОДУ.
2004 рік - курси стажування і інформації "Актуальні питання позагенітальної патології в акушерстві" (для терапевтів) на базі пологового будинку Одеської обласної клінічної лікарні.
2005 рік - ПАЦ "Терапія", друга категорія.
2011 рік - ПАЦ "Терапія", перша категорія.
2013 рік - первинна спеціалізація "Загальна практика та сімейна медицина".
2014 рік - цикл тематичного удосконалення "Вибрані питання невідкладної медичної допомоги в пульмонології в практиці сімейного лікаря" на базі факультету післядипломної підготовки ОДМУ.


Лікар-терапевт займається лікуванням таких захворювань:

Респіраторні захворювання: Терапевт може лікувати хронічні та гострі захворювання верхніх та нижніх дихальних шляхів, такі як грип, застуда, бронхіт, пневмонія, астма, хронічна обструктивна хвороба легень (ХОЗЛ) та інші респіраторні захворювання.

Серцево-судинні захворювання: Лікар-терапевт може лікувати розповсюджені серцево-судинні захворювання, такі як артеріальна гіпертензія (високий кров'яний тиск), серцева недостатність, ангіна, ішемічна хвороба серця та інші.

Шлунково-кишкові захворювання: Лікар-терапевт може діагностувати та лікувати розлади шлунково-кишкового тракту, такі як гастрит, виразкова хвороба, запальні кишкові захворювання, хронічні запори, синдром подразненого кишечника та інші.

Ендокринні захворювання: Терапевт може лікувати різні ендокринні порушення, такі як діабет, захворювання щитовидної залози, порушення гормонального балансу та інші.

Ниркові захворювання: Лікар-терапевт може бути вовласним у лікуванні хронічних ниркових захворювань, сечокам'яній хворобі, запаленні нирок та інших ниркових розладах.

Імунні порушення: Лікар-терапевт може діагностувати та лікувати різні імунні порушення, включаючи алергії, автоімунні захворювання та імунодефіцитні стани

У якій клініці Ineo приймає?
Клініка №1 (Одеса, вул. Семена Палія 103-Б., ТЦ "Екватор" (2 поверх))