Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Коваленко Софія Русланівна

Гастроентеролог
Софія Русланівна є медичним спеціалістом, який спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань шлунково-кишкової системи, зокрема органів шлунка, кишечника, печінки, жовчного міхура та підшлункової залози. Постійно підвищує свій професійний рівень, беручи участь у семінарах, тренінгах та курсах.

Біографія лікаря-гастроентеролога клініки Інео в Одесі:
2018 - інтернатура на базі міської клінічної лікарні №10 за спеціальністю "Терапія".
2021 - лікар-терапевт міської студентської поліклініки.
2021 - отримала сертифікат "Поліморбідна патологія органів травлення в практиці сімейного лікаря".
2021 - отримала сертифікат лікаря-гастроентеролога.
2021 - лікар-гастроентеролог міської клінічної лікарні №1.
2021 - лікар-гастроентеролог у приватному медичному центрі.
2022 - отримала сертифікат "Функціональні розлади органів травлення".
2022 - отримала сертифікат "Загальні та функціональні захворювання кишечника".
2022 - отримала сертифікат "Найновіші технології в теоретичній та клінічній гастроентерології".
2022 - отримала сертифікат "Сучасні підходи до профілактики, діагностики та лікування захворювань органів травлення та супутньої патології".
2022 - отримала сертифікат міжнародного семінару "Європейський клуб панкреатологів ЕДС-2022".
2023 - отримала сертифікат практичного семінару "Дні гастроентерології в Чернігові".
2023 - отримала сертифікат "Актуальні діагностичні та терапевтичні досягнення в гастроентерології та гепатології".

Гастроентеролог займається лікуванням таких захворювань:
Хвороби шлунка: Гастроентеролог лікує хвороби шлунка, такі як виразкова хвороба шлунка, гастрит, гастродуоденіт, рак шлунка та інші. Він проводить діагностичні процедури, такі як фіброгастродуоденоскопія, для оцінки стану шлунково-кишкового тракту та призначає лікування, включаючи препарати для зниження кислотості шлунка і антибіотики.

Хвороби кишечника: Гастроентеролог займається хворобами кишечника, такими як запальні кишкові захворювання (Крон, виразковий коліт), синдром роздражненого кишечника, коліт, дивертикульоз та інші. Він проводить огляд, лабораторні дослідження, колоноскопію та інші діагностичні процедури для постановки діагнозу та призначає відповідне лікування.

Хвороби печінки: Гастроентеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб печінки, таких як жирова хвороба печінки, гепатит (вірусний, алкогольний), цироз, гострий і хронічний гепатит. Він виконує функціональні тести печінки, включаючи кровові проби, ультразвукове дослідження та призначає лікування для підтримки функції печінки та зменшення ушкодження.

Хвороби жовчовивідних шляхів: Гастроентеролог лікує хвороби жовчовивідних шляхів, такі як жовчнокам'яна хвороба, жовчні кольки, жовчні захворювання. Він робить ендоскопічні дослідження, такі як ендоскопічна ретроградна холангіопанкреатографія (ЕРХПГ), для діагностики та лікування цих захворювань.

Хвороби підшлункової залози: Гастроентеролог діагностує та лікує хвороби підшлункової залози, такі як панкреатит (гострий та хронічний), цукровий діабет, кістозна фіброзна дисплазія та інші. Він проводить ендоскопічні дослідження, такі як ендоскопічна ультразвукова холангіопанкреатографія (ЕУХПГ), і призначає лікування для поліпшення функції підшлункової залози.

Гастроентеролог – це медичний спеціаліст, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань травної системи. Якщо у вас є проблеми зі шлунком, кишечником, печінкою або іншими органами травної системи, зверніться до гастроентеролога в Одесі для професійної медичної допомоги та піклування про ваше здоров'я.

У якій клініці Ineo приймає?
Клініка №5 (м. Одеса, вул. Космонавтів, 32)