Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Ілікчієва Наталія Юріївна

Терапевт
Ілікчієва Наталія Юріївна – терапевт клініки Ineo.
Основна роль сімейного лікаря (терапевта) полягає у діагностуванні та лікуванні загальних медичних станів, таких як гостра та хронічна хвороби, інфекційні захворювання, системні захворювання та інші. Лікар-терапевт проводить фізичний огляд пацієнта, збирає медичну історію, здійснює діагностичні процедури, призначає лабораторні дослідження та інші необхідні процедури.
Лікар-терапевт чи сімейний лікар також відіграє важливу роль у попередженні захворювань та збереженні загального здоров'я. Надає рекомендації щодо здорового способу життя, вакцинацій, контролю за хронічними захворюваннями та здійснює профілактичні медичні огляди.

Біографія сімейного лікаря (лікаря-терапевта) клініки Інео в Одесі:
  • Лікар-терапевт 1 категорії, лікар-кардіолог, кандидат медичних наук за спеціальністю "Кардіологія".
  • Закінчила Одеський національний медичний університет у 2011 році
  • 2011-2013 роки проходила інтернатуру за спеціальністю "Внутрішні хвороби" на базі КУ ООКМЦ та Овідіопольської ЦРЛ, 2013-2015 рр. навчалася у клінічній ординатурі за спеціальністю "Терапія" у ОНМедУ на базі кафедри професійної патології та функціональної діагностики та кардіологічного відділення ВМКЦ ПР.
  • У 2015-2022 рр. працювала лікарем-терапевтом у КУ ООКМЦ.
  • 2016-2022 рр. - викладачем на кафедрі професійної патології та функціональної діагностики ОНМедУ.
  • У 2016 р. пройшла спеціалізацію з кардіології. У 2020 р. захистила кандидатську дисертацію.

Сімейний лікар (лікар-терапевт) займається лікуванням таких захворювань:
Респіраторні захворювання: може лікувати хронічні та гострі захворювання верхніх та нижніх дихальних шляхів, такі як грип, застуда, бронхіт, пневмонія, астма, хронічна обструктивна хвороба легень (ХОЗЛ) та інші респіраторні захворювання.

Серцево-судинні захворювання: може лікувати розповсюджені серцево-судинні захворювання, такі як артеріальна гіпертензія (високий кров'яний тиск), серцева недостатність, ангіна, ішемічна хвороба серця та інші.

Шлунково-кишкові захворювання: може діагностувати та лікувати розлади шлунково-кишкового тракту, такі як гастрит, виразкова хвороба, запальні кишкові захворювання, хронічні запори, синдром подразненого кишечника та інші.

Ендокринні захворювання: може лікувати різні ендокринні порушення, такі як діабет, захворювання щитовидної залози, порушення гормонального балансу та інші.

Ниркові захворювання: може бути вовласним у лікуванні хронічних ниркових захворювань, сечокам'яній хворобі, запаленні нирок та інших ниркових розладах.

Імунні порушення: може діагностувати та лікувати різні імунні порушення, включаючи алергії, автоімунні захворювання та імунодефіцитні стани.

У якій клініці Ineo приймає?
Клініка №4 (Одеса, вул. Академіка Корольова, 75/1);
Клініка №5 (м. Одеса, вул. Космонавтів, 32)