Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Леус Ганна Василівна

Невропатолог
Остапенко Марина Петрівна – лікар-невропатолог клініки Ineo.
Лікар має широкий досвід у діагностиці та лікуванні різних неврологічних захворювань.
Завжди стежить за останніми досягненнями в медицині та постійно підвищує свою кваліфікацію, щоб забезпечити своїм пацієнтам найбільш ефективне та сучасне лікування. Вона відома своїм професіоналізмом, турботою та підтримкою своїх пацієнтів.

Біографія лікаря-невропатолога клініки Інео в Одесі:
Здобула свою освіту в Одеському національному медичному університеті в період з 2011 по 2017 рік.
Продовжила свою освіту і пройшла інтернатуру за спеціальністю "Неврологія" в період з 2017 по 2019 рік на базі МКЛ №10. Під час інтернатури вона здобула багато практичних знань і досвіду, який допоміг їй розширити свої професійні здібності.
Клініка №1 (Одеса, вул. Семена Палія 103-Б., ТЦ "Екватор" (2 поверх));
Клініка №4 (м. Одеса, вул. Космонавтів, 32)

Лікар-невропатолог займається лікуванням таких захворювань:
Неврологічні захворювання центральної нервової системи: Це включає такі захворювання, як епілепсія, інсульт, мігрень, деменція (наприклад, хвороба Альцгеймера), хвороба Паркінсона, множинна склероза, травма головного мозку та інші.
Периферичні неврологічні захворювання: Це включає захворювання нервів, які знаходяться поза центральною нервовою системою, наприклад, розлади нервів кінцівок, поліневропатію, радикулопатію, плечелопаточний периартрит, невралгію та інші.
Головні болі та мігрень: Невропатолог допомагає діагностувати та лікувати різні види головного болю, включаючи напругу головного мозку, кластерні головні болі, синуситні головні болі, мігрень та інші.
Рухові розлади: Це включає захворювання, пов'язані з рухом, такі як паркінсонізм, дискинезія, тремор, атаксія та інші. Невропатолог займається діагностикою, лікуванням та управлінням цими розладами.
Невропатії: Лікар-невропатолог досліджує та лікує розлади, пов'язані з пошкодженням нервової системи, такі як діабетична невропатія, алкогольна невропатія, герпетична невропатія, компресійні невропатії та інші.
Соматоформні розлади: Це психосоматичні розлади, у яких фізичні симптоми виникають без очевидних медичних причин. Невропатолог допомагає виявити та управляти такими розладами, як соматоформний розлад, гіпохондрія та інші.

Це лише деякі приклади неврологічних захворювань, з якими займається лікар-невропатолог. Вони проводять детальний медичний огляд, діагностику та розробляють індивідуальний план лікування для кожного пацієнта, забезпечуючи необхідну медичну підтримку і догляд.

У якій клініці Ineo приймає?
Клініка №1 (Одеса, вул. Семена Палія 103-Б., ТЦ "Екватор" (2 поверх));