Уточнити цiну
Залиште свій номер телефону, і ми зв'яжемося з вами!
Або зателефонуйте нам
38 063 111 02 24

Сироветник Алла Іванівна

Отоларинголог
Алла Іванівна Сировєтнік – лікар-лор клініки Ineo. Алла Іванівна дотримується доказової медицини. Може діагностувати захворювання, призначити лікування і профілактику ухо горло нос  захворювань, як у дітей, так і дорослих.

Біографія лікаря отоларинголога (ЛОРа)  клініки Інео в Одесі:
  • Вона закінчила Одеський національний медичний університет в 2012 році.
  • Пройшла інтернатуру в 2012-2014 р.р. Спеціалізація: отоларингологія доросла, дитяча отоларингологія.

Курси підвищення кваліфікації
  • Так (2018 рік – друга категорія та 2023 рік – перша категорія)

Участь в асоціаціях
  • Так. З’їзд отоларингологів: м. Львів 2019; м. Одеси 2020

Лікар отоларинголог (ЛОР)  займається лікуванням таких захворювань:
Захворювання горла: Лікар отоларинголог лікує різні захворювання горла, такі як фарингіт, тонзиліт, горлоносоглотковий ревматизм, глосит, пухирчаста лихоманка та інші. Вони здійснюють діагностику та призначають необхідне лікування, включаючи препарати, полоскання горла, горлові спреї тощо.

Захворювання носа: Це включає такі стани, як запалення носових пазух (синусит), риніт, поліпи в носі, алергічний риніт, носова кровотеча та інші. ЛОР-лікар проводить дослідження, включаючи риноскопію та комп'ютерну томографію, та розробляє індивідуальний план лікування, включаючи ліки, ірригацію носа, хірургічні втручання тощо.

Захворювання вуха: Лікар отоларинголог займається діагностикою та лікуванням захворювань вуха, таких як запалення середнього вуха (отит), гострий та хронічний запальний процес вуха, втрата слуху, пухирчаста лихоманка, перфорація барабанної перетинки та інші. Вони можуть призначати ліки, промивання вуха, а також виконувати хірургічні процедури, такі як тимпанометрія та мастоїдотомія.

Захворювання голови та шиї: Лікар отоларинголог може займатися діагностикою та лікуванням захворювань, пов'язаних з головою та шиєю, таких як гострий та хронічний синусит, язикові кісти, аномалії зубів, доброякісні та злоякісні новоутворення. Вони можуть виконувати хірургічні втручання та призначати необхідне лікування.

Вона володіє маніпуляціями такими як:
- промивання носа методом переміщення
- промивання лакун піднебінних мигдалин
- видалення сірчаних пробок
- лікарська обробка вух
- пункції гайморових пазух
- катетеризації ЕТ

У якій клініці Ineo приймає?
Клініка №1 (Одеса, вул. Семена Палія 103-Б., ТЦ "Екватор" (2 поверх))